De volgende beurs na de vakantie is op 8 september 2019. Het item voor deze maand is: Balpennen.


Het Item voor de maand september 2019 is: Balpennen.

Op 8 september is er op onze beurs een speciaal item over balpennen. Dhr. Raaijmakers zal zijn verzameling tentoonstellen.
Nadere informatie volgt.

 

Kom op 8 september maar eens naar mijn collectie kijken. 

 


Oproep.

VERLOREN / BELONING VINDER.

Waarschijnlijk op de ruilbeurs van januari of februari heeft een lid ergens een pennenetui laten liggen. Het heeft een donkerrode kleur met opdruk van een gemeentewapen. Wil de vinder kontakt opnemen het bestuur van de Vereniging Boxtelse verzamelaars, zodat het verloren pennenetui weer aan de rechtmatige eigenaar kan worden terug gegeven. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Oproep.

Een van onze leden mist een catalogus Michel over Zee deel 9. Is er iemand die deze catalogus per ongeluk meegenomen heeft?
Wil degene dan ook kontakt opnemen met het bestuur van de Vereniging Boxtelse Verzamelaars. Wij zorgen dan verder dat de catalogus weer bij de rechtmatige eignaar terecht komt.
Krantenartikel over het item zakdoeken van februari 2019.


 

Onze ruilbeurzen in de Walnoot.

De Vereniging Boxtelse Verzamelaars houdt haar ruilbeurzenin het Gemeenschapshuis 'De Walnoot'. De grote zaal biedt voldoende ruimte, en voor de speciale items is het podium beschikbaar.


 
De Grote Internationale Verzamelmarkt 2019 Nieuwegein.
In het najaar van 2019 zal in Nieuwegein weer een verzamel- en curiosamarkt worden gehouden. De exacte data zijn nog niet bekend. Er zullen zeker weer 570 standhouders uit binnen- en buitenland deelnemen aan deze beurs.

Naast de normaal voorkomende verzamelonderwerpen zoals postzegels, munten, sigarenbandjes, lucifermerken en oude prentbriefkaarten is er een grote groep deelnemers met de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen zoals: Oude poppen, militaria, oorlogsdocumentatie, tabacologie,topografie, Art Deco, boeken en tijdschriften, foto-knipsels, oude couranten, Coca-Cola, Anton Pieck, speldjes, grammofoonplaten, oude blikken, Oranjehuis, eierdoppen, oud speelgoed, Lego, papiergeld, pillendoosjes, te veel om op te noemen. Voor meer info zie: verzamelendnederland


Filafair… 2020

Filafair zal waarschijnlijk weer in 2020 worden gehouden. De kwalitatief hoogstaande beurs voor verzamelaars en filatelisten geeft alle gelegenheid om nieuwe aanwinsten te vinden en informatie uit te wisselen.


Voor meer informatie zie: http://www.filafair.nl
VerzamelaarsJaarbeurs 2019 Utrecht.

 Ook deze verzamelaarsbeurs zal op 13 en 14 april 2019 weer worden gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Zoals altijd gehouden in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs.

Op ruim 2000 kramen verdeeld over 5 hallen is alles te vinden wat er maar te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed, anzichtkaarten, munten, postzegels tot zakhorloges. Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items dan is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. 
De openingstijden zijn op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl .