+++ De ruilbeurs van januari 2021 GAAT NIET DOOR. +++
 Kunstproject.

 

Mevrouw Visser heeft aangegeven dat ze voorlopig voldoende postzegels heeft om haar kunstwerken te kunnen realiseren, behalve 1 serie zegels namelijk de Crouwel-zegels.Mocht u deze zegels nog hebben liggen en u doet er verder niets mee, dan is mevrouw Visser er heel erg blij mee. U kunt de zegels afgeven bij de voorzitter van de VBV.

 Mevrouw Visser bedankt alle gulle gevers voor de zegels die ze de afgelopen maanden heeft mogen ontvangen.

 

uitleg postzegelproject.

Mw Visser legt uit,
Bij het postzegelproject gaat het om panelen van 1x1 meter en een aantal kleinere panelen die in de kleuren van de jaargetijden worden beplakt. Dit vormt de basis van een tentoonstelling in september 2020 in Fins Lapland. Deze tentoonstelling gaat over hergebruik van alledaagse materialen.

Daarna wordt het postzegel gedeelte van deze tentoonstelling aangevuld met objecten die ook met postzegels worden beplakt, maar dan met zoveel mogelijk dezelfde zegels, of in een kleur. De invulling hiervan hangt af van wat ik aan zegels kan verzamelen deze winter.

De tweede tentoonstelling ben ik aan het organiseren voor het einde van 2020 of begin 2021 op een locatie in Brabant (nog niet helemaal duidelijk).

Ik vind het leuk als u foto's op uw website wilt plaatsen. Zodra het werk zo ver is dat het gepresenteerd kan worden zal ik u foto's opsturen. Ik verwacht tot begin maart met maken bezig te zijn.
Als ik de oppervlakte moet schatten, denk ik nog voor 6 vierkante meter nodig te hebben. Alles is dus welkom.
Hieronder een een paar voorbeelden van kunstwerken die geheel uit postzegels bestaan.
Krantenartikel over het item zakdoeken van februari 2019.


 

Onze ruilbeurzen in de Walnoot.

De Vereniging Boxtelse Verzamelaars houdt haar ruilbeurzenin het Gemeenschapshuis 'De Walnoot'. De grote zaal biedt voldoende ruimte, en voor de speciale items is het podium beschikbaar.


 
De Grote Internationale Verzamelmarkt 2021 Nieuwegein.
In het voorjaar van 2021 zal er waarschijnlijk weer een verzamel- en curiosamarkt worden gehouden. Data zijn nog niet bekend.
LET OP: NIEUWE LOCATIE: BRABANTHALLEN in DEN BOSCH. Diezekade 2, 5222 AK  s'Hertogenbosch

Er zullen zeker weer 500 standhouders uit binnen- en buitenland deelnemen aan deze beurs.

Naast de normaal voorkomende verzamelonderwerpen zoals postzegels, munten, sigarenbandjes, lucifermerken en oude prentbriefkaarten is er een grote groep deelnemers met de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen zoals: Oude poppen, militaria, oorlogsdocumentatie, tabacologie,topografie, Art Deco, boeken en tijdschriften, foto-knipsels, oude couranten, Coca-Cola, Anton Pieck, speldjes, grammofoonplaten, oude blikken, Oranjehuis, eierdoppen, oud speelgoed, Lego, papiergeld, pillendoosjes, te veel om op te noemen. Voor meer info zie: verzamelendnederland


Nationale postzegeltentoonstelling HERTOGPOST 2021 in ’s-Hertogenbosch is verplaatst naar 2021.
Dit postzegelevenement wordt dit jaar NIET gehouden.
Op 18 – 19 – 20 maart 2021 zal de tentoonstelling in de Brabanthallen in Den Bosch worden gehouden.

Voor meer informatie zie: hertogpost
VerzamelaarsJaarbeurs 2021 Utrecht.

De verzamelaarsbeurs zal in het voorjaar worden gehouden en wel op 17 en 18 april 2021.

Bij meer dan 1.000 deelnemers verdeeld over 5 hallen is alles te vinden wat er maar te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed, anzichtkaarten, munten, postzegels tot zakhorloges. Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items dan is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. 
De openingstijden zijn op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl .