De volgende beurs is op 9 februari 2020. Het item is dan: Bieretiketten..


Het Item voor de maand februari 2020 is: Biertetiketten.

Op 9 februari 2020 is het item: Bieretiketten. Dhr. de Visser zal dan zijn verzameling ten toon stellen. Kom gerust ook naar zijn verzameling kijken, en mocht u ook nog ergens bieretiketten hebben liggen waar u niets meer mee doet, dan is hij er heel erg blij mee.


 Oproep voor kunstproject.

Mw Miranda Visser zoekt heel veel postzegels. Alle landen maar ook kapot geen bezwaar. Het gaat om een kunstproject en daar willen we wel ons steentje aan bijdragen. Daarvoor hebben we wel Uw hulp nodig. Als U nog iets hebt liggen graag inleveren bij de voorzitter, Ans van den Hout.

Mw Visser legt uit,
Bij het postzegelproject gaat het om panelen van 1x1 meter en een aantal kleinere panelen die in de kleuren van de jaargetijden worden beplakt. Dit vormt de basis van een tentoonstelling in september 2020 in Fins Lapland. Deze tentoonstelling gaat over hergebruik van alledaagse materialen.

Daarna wordt het postzegel gedeelte van deze tentoonstelling aangevuld met objecten die ook met postzegels worden beplakt, maar dan met zoveel mogelijk dezelfde zegels, of in een kleur. De invulling hiervan hangt af van wat ik aan zegels kan verzamelen deze winter.

De tweede tentoonstelling ben ik aan het organiseren voor het einde van 2020 of begin 2021 op een locatie in Brabant (nog niet helemaal duidelijk).

Ik vind het leuk als u foto's op uw website wilt plaatsen. Zodra het werk zo ver is dat het gepresenteerd kan worden zal ik u foto's opsturen. Ik verwacht tot begin maart met maken bezig te zijn.
Als ik de oppervlakte moet schatten, denk ik nog voor 6 vierkante meter nodig te hebben. Alles is dus welkom.
Hieronder een een paar voorbeelden van kunstwerken die geheel uit postzegels bestaan.                                               Oproep.

Een van onze leden mist een catalogus Michel over Zee deel 9. Is er iemand die deze catalogus per ongeluk meegenomen heeft?
Wil degene dan ook kontakt opnemen met het bestuur van de Vereniging Boxtelse Verzamelaars. Wij zorgen dan verder dat de catalogus weer bij de rechtmatige eignaar terecht komt.
Krantenartikel over het item zakdoeken van februari 2019.


 

Onze ruilbeurzen in de Walnoot.

De Vereniging Boxtelse Verzamelaars houdt haar ruilbeurzenin het Gemeenschapshuis 'De Walnoot'. De grote zaal biedt voldoende ruimte, en voor de speciale items is het podium beschikbaar.


 
De Grote Internationale Verzamelmarkt 2020 Nieuwegein.
Op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 zal weer een verzamel- en curiosamarkt worden gehouden.
LET OP: NIEUWE LOCATIE: BRABANTHALLEN in DEN BOSCH. Diezekade 2, 5222 AK  s'Hertogenbosch

Er zullen zeker weer 500 standhouders uit binnen- en buitenland deelnemen aan deze beurs.

Naast de normaal voorkomende verzamelonderwerpen zoals postzegels, munten, sigarenbandjes, lucifermerken en oude prentbriefkaarten is er een grote groep deelnemers met de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen zoals: Oude poppen, militaria, oorlogsdocumentatie, tabacologie,topografie, Art Deco, boeken en tijdschriften, foto-knipsels, oude couranten, Coca-Cola, Anton Pieck, speldjes, grammofoonplaten, oude blikken, Oranjehuis, eierdoppen, oud speelgoed, Lego, papiergeld, pillendoosjes, te veel om op te noemen. Voor meer info zie: verzamelendnederland


Filafair… 2020

Filafair zal waarschijnlijk weer in 2020 worden gehouden. De kwalitatief hoogstaande beurs voor verzamelaars en filatelisten geeft alle gelegenheid om nieuwe aanwinsten te vinden en informatie uit te wisselen.


Voor meer informatie zie: http://www.filafair.nl
VerzamelaarsJaarbeurs 2020 Utrecht.

Op 18 en 19 april 2020 wordt er weer een verzamelaarsbeurs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook deze beurs zal, net zoals voorgaande jaren, worden gehouden in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs.

Bij meer dan 1.000 deelnemers verdeeld over 5 hallen is alles te vinden wat er maar te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed, anzichtkaarten, munten, postzegels tot zakhorloges. Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items dan is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. 
De openingstijden zijn op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl .