+++ De volgende beurs is op 12 juni 2022. +++

 

 Kunstproject.  

uitleg postzegelproject.

Miranda Visser legt uit,
Bij het postzegelproject gaat het om panelen van 1x1 meter en een aantal kleinere panelen die in de kleuren van de jaargetijden worden beplakt. Dit vormde de basis van een tentoonstelling die in september 2020 in Fins Lapland is gehouden. Deze tentoonstelling ging over hergebruik van alledaagse materialen.

Daarna wordt het postzegel gedeelte van deze tentoonstelling aangevuld met objecten die ook met postzegels worden beplakt, maar dan met zoveel mogelijk dezelfde zegels, of in een kleur. De invulling hiervan hing af van wat ik aan zegels heb kunnen verzamelen.

Hieronder een inpressie van de tentoonstelling.

Previous ◁ | ▷ Next

Krantenartikel over het item zakdoeken van februari 2019.


 

Onze ruilbeurzen in de Walnoot.

De Vereniging Boxtelse Verzamelaars houdt haar ruilbeurzen in het Gemeenschapshuis 'De Walnoot'. De grote zaal biedt voldoende ruimte, en voor de speciale items is het podium beschikbaar.


 Nationale postzegeltentoonstelling HERTOGPOST 2022 in ’s-Hertogenbosch.
In 2022 zal waarschijnlijk weer de tentoonstelling in de Brabanthallen in Den Bosch worden gehouden. Data nog niet bekend.

Voor meer informatie zie: hertogpost


VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht.

De data van de volgende verzamelaarsbeurs zijn nog niet bekend.

Bij meer dan 1.000 deelnemers verdeeld over 5 hallen is alles te vinden wat er maar te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed, anzichtkaarten, munten, postzegels tot zakhorloges. Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items dan is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. 
De openingstijden zijn op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl .