+++ LET OP…….. in verband met de verscherpte corona maatregelen gaat de ruilbeurs van 12 december 2021 NIET door. +++

 

 Kunstproject.  

uitleg postzegelproject.

Mw Visser legt uit,
Bij het postzegelproject gaat het om panelen van 1x1 meter en een aantal kleinere panelen die in de kleuren van de jaargetijden worden beplakt. Dit vormt de basis van een tentoonstelling in september 2020 in Fins Lapland. Deze tentoonstelling gaat over hergebruik van alledaagse materialen.

Daarna wordt het postzegel gedeelte van deze tentoonstelling aangevuld met objecten die ook met postzegels worden beplakt, maar dan met zoveel mogelijk dezelfde zegels, of in een kleur. De invulling hiervan hangt af van wat ik aan zegels kan verzamelen deze winter.

De tweede tentoonstelling ben ik aan het organiseren voor het einde van 2020 of begin 2021 op een locatie in Brabant (nog niet helemaal duidelijk).

Ik vind het leuk als u foto's op uw website wilt plaatsen. Zodra het werk zo ver is dat het gepresenteerd kan worden zal ik u foto's opsturen. Ik verwacht tot begin maart met maken bezig te zijn.
Als ik de oppervlakte moet schatten, denk ik nog voor 6 vierkante meter nodig te hebben. Alles is dus welkom.
Hieronder een een paar voorbeelden van kunstwerken die geheel uit postzegels bestaan.
Krantenartikel over het item zakdoeken van februari 2019.


 

Onze ruilbeurzen in de Walnoot.

De Vereniging Boxtelse Verzamelaars houdt haar ruilbeurzenin het Gemeenschapshuis 'De Walnoot'. De grote zaal biedt voldoende ruimte, en voor de speciale items is het podium beschikbaar.


 Nationale postzegeltentoonstelling HERTOGPOST 2021 in ’s-Hertogenbosch is verplaatst naar 2021.
Van 16 tot en met 18 december 2021 zal de tentoonstelling in de Brabanthallen in Den Bosch worden gehouden.

Voor meer informatie zie: hertogpost


VerzamelaarsJaarbeurs 2022 Utrecht.

De verzamelaarsbeurs zal waarschijnlijk weer in het voorjaar 2022 worden gehouden. De data zijn nog niet bekend.

Bij meer dan 1.000 deelnemers verdeeld over 5 hallen is alles te vinden wat er maar te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed, anzichtkaarten, munten, postzegels tot zakhorloges. Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items dan is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. 
De openingstijden zijn op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl .