Hier kan uw kleine advertentie worden geplaatst.

Als u wilt kunt u hier een kleine advertentie laten plaatsen als u iets uit uw verzameling wilt aanbieden of items zoekt om uw verzameling compleet te maken. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u schrijft wat u zoekt of welke items u wilt aanbieden.
 
Deze mogelijkheid is alleen voor leden van de Vereniging Boxtelse Verzamelaars, en moet duidelijk op de verzameling gericht zijn.

De aangeleverde tekst zal integraal worden overgenomen, en zal gedurende 6 weken worden gepubliceerd. De transactie wordt door de aanbieder/koper rechtstreeks afgehandeld.
 
Mocht het te kopen of het te verkopen object eerder zijn verhandeld dan zal de verkoper dit via mail aan de Vereniging meedelen zodat de advertentie kan worden verwijderd.


De Vereniging Boxtelse Verzamelaars zal NIET optreden als tussenpersoon en is ook niet verantwoordelijk voor de aangeleverde tekst van de advertentie.

Indien nodig kan de tekst van de advertentie door de beheerder van de website worden aangepast.


DOORLOPEND GEVRAAGD:

Moderne gestempelde postzegels van Nederland en omringende landen.

Toon van Grinsven: www.verzameltoon.nl of tel. 06-53789717


 


HIER KAN OOK UW AANBIEDING KOMEN STAAN.


Geef uw advertentie door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de aanbieding zal hier worden opgenomen. (alleen voor leden).