De eerstvolgende beurs na de vakantieperiode zal op 9 september worden gehouden. Het item is dan: Dukes of Hazzard.


Het Item voor de maand september 2018 is: Dukes of Hazzard.
 
Op 9 september zal Martijn Cornenissen zijn zeer uitgebreide collectie van de tv helden The Dukes of Hazzerd tentoonstellen. Het is een indrukwekkende verzameling geworden die begonnen is met de auto uit de serie. Verder heeft hij bouwdozen, heel veel schaalmodellen uit de serie, spelletjes, DVD’s, een racebaan en poppen van de hoofdrolspelers uit de TV-serie. Als u onze beurs op 9 september aanstaande bezoekt, neem dan vooral een kijkje bij de verzameling van Martijn.

 

Onze ruilbeurzen in de Walnoot.

De Vereniging Boxtelse Verzamelaars houdt haar ruilbeurzenin het Gemeenschapshuis 'De Walnoot'. De grote zaal biedt voldoende ruimte, en voor de speciale items is het podium beschikbaar.


 
De Grote Internationale Verzamelmarkt 2018 Nieuwegein.
 In het najaar van 2018 zal in Nieuwegein weer een verzamel- en curiosamarkt worden gehouden. De data zijn nog niet bekend. Er zullen zeker weer 570 standhouders uit binnen- en buitenland deelnemen aan deze beurs.

Naast de normaal voorkomende verzamelonderwerpen zoals postzegels, munten, sigarenbandjes, lucifermerken en oude prentbriefkaarten is er een grote groep deelnemers met de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen zoals: Oude poppen, militaria, oorlogsdocumentatie, tabacologie,topografie, Art Deco, boeken en tijdschriften, foto-knipsels, oude couranten, Coca-Cola, Anton Pieck, speldjes, grammofoonplaten, oude blikken, Oranjehuis, eierdoppen, oud speelgoed, Lego, papiergeld, pillendoosjes, te veel om op te noemen. Voor meer info zie: verzamelendnederland


Filafair… 2018

Filafair zal waarschijnlijk in 2019 weer worden gehouden. De data zijn nog niet bekend. De kwalitatief hoogstaande beurs voor verzamelaars en filatelisten geeft alle gelegenheid om nieuwe aanwinsten te vinden en informatie uit te wisselen.

Locatie:

Maaspoort Sports & Events, Marathonloop 1, 5235 AA ’s-Hertogenbosch.
Voor meer informatie zie: http://www.filafair.nl
VerzamelaarsJaarbeurs 2018 Utrecht.

 Op 17 en 18 november 2018 zal er weer een VerzamelaarsJaarbeurs worden gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Zoals altijd gehouden in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs.

Op ruim 2000 kramen verdeeld over 5 hallen is alles te vinden wat er maar te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed, anzichtkaarten, munten, postzegels tot zakhorloges. Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items dan is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. 
De openingstijden zijn op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl .